Lyftutrustning för ökad produktivitet och förbättrad ergonomi

Lägesställare för svårhanterliga och tunga arbetsstycken

Ergo Control är en mångsidig produktserie av tunga programmerbara lägesställare som levererar överlägsen individuell positionering för alla produktionskörningar. Med sin stora programlagringskapacitet ger Ergo Control användaren en optimerad uppgiftssekvens för varje arbetsstycke eller individuella operatörsbehov, samtidigt som den ger den bästa ergonomiska arbetspositionen. Den är enkel att använda vilket möjliggör en snabb inlärningskurva, kort produktionstid och snabb återbetalning.

Den L-formade armen, med obegränsad positionering av sväng- och lutningsvinkel, ger en enkel räckvidd för alla arbetsytor utan belastning – den gör det till och med möjligt att vända objektet upp och ned. Ergo Control finns i två- och treaxliga standardkonfigurationer, i arbetsbelastningar från 300 till 6000 kilo, och är lämplig för alla rigorösa verkstäder där otympligt formade, stora och tunga föremål behöver säker positionering. Ergo Control-linjen med programmerbara lägesställare från Arje gör att dina anställda kan arbeta på en säkrare, bekvämare och effektivare arbetsplats.

Reservdelar & Service

Vi lagerhåller många reservdelsartiklar för att du som kund ska kunna lita på att produkter köpta från oss aldrig ska behöva stå still längre än nödvändigt. Fyll i artiklar och antal i formulär så skickas en beställning till oss som vi hanterar så fort vi kan. Saknas efterfrågad artikel, eller om frågor uppstår, tveka inte på att maila eller ringa oss så hjälper vi dig!

Har du frågor angående våra produkter?